Keresés

Online jegyvásárlás

Szaunaprogramok

HOL TALÁLHATÓ A FŐNIX SZAUNA
Kattintson ide a térképért

kisokos
SZAUNAPROGRAMOK

Mi az a szaunaprogram? És a szauna szeánsz? A felöntés? És mi a különbség ezek között?

Rögtön az elején rántsuk le a leplet egy nyelvi titokról: Ami német nyelvterületen aufguss, az itthon felöntés, szauna szeánsz vagy szaunaprogram – ezek a szavak tehát pontosan ugyanazt a dolgot jelentik, különbség közöttük nincs.

Programjaink során szakképzett szaunamestereink segítenek elérni vendégeinknek a tökéletes szauna élményt. A maximális harmóniára törekszünk mind a zene, mind az illóolajok kiválasztásánál, a program során a szaunamester legyező törölköző segítségével, különböző legyezési technikák alkalmazásával tereli a hőt és teszi látványossá az előadást.

A rituálék jótékony hatással vannak szervezetünkre: bőr- és sejtmegújító hatásuk révén feszesebbé teszi a bőrt, erősíti az immunrendszert, javítja a keringést, segít a stressz csökkentésében.

 

kisokos
SZAUNAPROGRAMOK

2005 decemberében, azaz több mint 15 évvel ezelőtt a szaunaprogramok klasszikus, nyugtató, relaxáló világába berobbant valami új, amely Olaszország dél-tiroli régiójából érkezett, és terjedt el a szaunavilágban.

A vidám szaunamesterek elkezdtek szórakoztató jellegű, igazi közösségi élményt jelentő lazább programokat tartani. A zenével és fényekkel kísért vidám felöntések egyre több vendéget vonzottak, a fiatalabb korosztályok is tömegesen jelentek meg a szaunákban. A szaunamesterség egyfajta sportággá és előadóművészetté – és rendkívül szórakoztatóvá vált.

Aztán az egészségtudatosságnak megfelelően a szaunában megjelentek a természetes anyagok, természetes illatok, a természetes egészségtámogatás, amely mára már a szakma egyik alappillére lett.

És ha még ez sem lenne elég, egyes programok közben a szaunamester által biztosított természetes anyagokkal, például mézzel, sóval és más különlegességekkel tisztíthatjuk, hidratálhatjuk, peelingezhetjük a testünket.

És persze a programok közben sokkal fokozottabban érvényesülnek a szauna jótékony hatásai: A helyes szaunázás feltölti a testet és a lelket, támogatja az immunrendszert, erősíti a szívet és az érrendszert, ellazít, jótékony hatással van a vérnyomásra, tisztítja és ápolja bőrt, méregtelenít, és stresszoldó hatása is van.

 

méregtelenítés
HÉTVÉGI SZAUNAPROGRAMOK

Tapasztalja meg szaunarituáléinkat – egy innovatív és fiatalító utazást a holisztikus kikapcsolódás és jó közérzet érdekében. Merüljön el a megnyugtató, természetes illatokkal, gyengéd hővel és harmonikus dallamokkal gazdagított hangulatban. Engedje, hogy a szauna terápiás melege magával ragadja, miközben ellazul, és méregteleníti testét és elméjét. 

Egyedülálló szaunarituáléink célja a mély relaxáció, a stressz oldása és az általános egészség javítása. Kényeztesse magát ezzel a revitalizáló élménnyel, és fedezze fel az elme, a test és a lélek tökéletes harmóniáját.

Természetes egészségtámogatás, profi szaunamesterek, jó zenék, vidám társaság, csodás hangulat!

Minden pénteken, szombaton és vasárnap: 11.00, 13:00, 14:00, 16:00, 17:00 órakor

Eredeti Loylymasters illóolajok Belgiumból.

A programok ideje alatt a szauna, valamint a zuhanyzók természetesen fürdőruhamentesek (lepedő/törölköző használata szükséges) de a szaunavilág többi része nem fürdőruhamentes terület.

A programok ára a belépőn felül 2.000 Ft/fő/program.

A rituálék 12-15 perc hosszúak. 14 éven aluli vendégeink nem vehetnek részt a rituálékon

 

JEGYVÁSÁRLÁS