Keresés

Online jegyvásárlás

Szaunaprogramok

HOL TALÁLHATÓ A PROGRAMSZAUNA
Kattintson ide a térképért

kisokos
SZAUNAPROGRAMOK

Mi az a szaunaprogram? És a szauna szeánsz? A felöntés? És mi a különbség ezek között?

Rögtön az elején rántsuk le a leplet egy nyelvi titokról: Ami német nyelvterületen aufguss, az itthon felöntés, szauna szeánsz vagy szaunaprogram – ezek a szavak tehát pontosan ugyanazt a dolgot jelentik, különbség közöttük nincs.

Mindez nem más, mint egy 12-15 percig tartó vezetett program a szaunában, melyet (jó esetben) szakképzett szaunamester vezet. A szaunamester elsődleges feladata a szauna jótékony hatásainak a maximalizálása és kiegészítése. Ennek eléréséhez például vizet, jeget és különféle illóolajokat párologtat, különféle legyezéstechnikákkal különféle irányú és erősségű légárammal simogatja a szaunarajongók testét és a lelkét, és nagyon sok kis trükköt és praktikát is ismer a jólét további fokozására.

 

kisokos
SZAUNAPROGRAMOK

2005 decemberében, azaz több mint 15 évvel ezelőtt a szaunaprogramok klasszikus, nyugtató, relaxáló világába berobbant valami új, amely Olaszország dél-tiroli régiójából érkezett, és terjedt el a szaunavilágban.

A vidám szaunamesterek elkezdtek szórakoztató jellegű, igazi közösségi élményt jelentő lazább programokat tartani. A zenével és fényekkel kísért vidám felöntések egyre több vendéget vonzottak, a fiatalabb korosztályok is tömegesen jelentek meg a szaunákban. A szaunamesterség egyfajta sportággá és előadóművészetté – és rendkívül szórakoztatóvá vált.

Aztán az egészségtudatosságnak megfelelően a szaunában megjelentek a természetes anyagok, természetes illatok, a természetes egészségtámogatás, amely mára már a szakma egyik alappillére lett.

És ha még ez sem lenne elég, egyes programok közben a szaunamester által biztosított természetes anyagokkal, például mézzel, sóval és más különlegességekkel tisztíthatjuk, hidratálhatjuk, peelingezhetjük a testünket.

És persze a programok közben sokkal fokozottabban érvényesülnek a szauna jótékony hatásai: A helyes szaunázás feltölti a testet és a lelket, támogatja az immunrendszert, erősíti a szívet és az érrendszert, ellazít, jótékony hatással van a vérnyomásra, tisztítja és ápolja bőrt, méregtelenít, és stresszoldó hatása is van.

 

 

méregtelenítés
HÉTVÉGI SZAUNAPROGRAMOK

Természetes egészségtámogatás, profi szaunamesterek, jó zenék, vidám társaság, csodás hangulat!

Minden szombaton és vasárnap: 14:20, 15:10, 16:00; 16:50 ÉS 17:40 órakor

Eredeti Loylymasters illóolajok Belgiumból, gyümölcsös megtisztulás, sós bőrradír, mézes bőrápolás jó magyar kézműves mézzel, és egy forró jeges buli a végére.

A programok ideje alatt a szauna, valamint a zuhanyzók természetesen fürdőruhamentesek (lepedő/törölköző használata szükséges) de a szaunavilág többi része nem fürdőruhamentes terület.

A programok ára a belépőn felül 1.600 Ft/fő/program.JEGYVÁSÁRLÁS