Keresés

Online jegyvásárlás

Impresszum

Jogi információk

Copyright: minden jog fenntartva.

A szövegek, képek, grafikák, zene, animációk és videók a szerzői jogvédelem és más törvények védelme alatt állnak. Ezen weboldalak tartalmának kereskedelmi céllal történő másolása, terjesztése, megváltoztatása harmadik személy részére nem engedélyezett.

Garancia: Ezeket a weboldalakat a tartalmat fejlesztő szakemberek és a webfejlesztésben résztvevők a tőlük elvárható legnagyobb gondossággal állították össze. Ennek ellenére Társaságunk nem tudja garantálni ezen oldalak hibamentességét és az információk pontosságát. A weblapon feltüntetett árak nem minősülnek hivatalos ajánlattételnek, bármilyen hibából adódó felelősséget Társaságunk kizár.

Adatvédelem: Társaságunk köszöni weboldalunkon tett látogatását. Hírlevélre történő feliratkozásnál, illetve kapcsolatfelvétel esetén személyes adatokat is kérünk Öntől. Bármely, a Budapest Gyógyfürdői Zrt. weboldalain megadott személyes adata kizárólag csak az Ön személyes egyedi kiszolgálására, termékünkről és szolgáltatásainkról szóló információk megküldésére kerülnek tárolásra és feldolgozásra. A Budapest Gyógyfürdői Zrt. biztosítja Önt, hogy az Ön adatait az érvényes személyes adatvédelmi törvénynek megfelelően bizalmasan kezeljük. Az Ön felhatalmazása nélkül az Ön adatait harmadik személynek nem adjuk át.

Széchenyi 2020