Keresés

Online jegyvásárlás

Private Spa by night

Private Spa
NIGHT EDITION with CineSpa

Élvezd a forró nyári éjszakákat a Széchenyi Fürdőben, és nézz meg egy filmet óriási kivetítőnkön, miközben a kültéri medencéinkben pihensz. Ne hagyd ki ezt a nagyon korlátozott ajánlatot, amely csak ezen a nyáron négy éjszaka érhető el.

Filmek 21 órától:
07.16. Elvis
07.23. Apádra ütök
07.30. Galaxis Őrzői
08.06. Bohemian Rhapsody

A Private Spa Night Edition with Cinespa egy különleges Private Spa élmény, amely 4 órás fürdőbelépőt és egy privát deluxe pihenőszoba használatát, valamint fantasztikus moziélményt tartalmaz kültéri medencénkből. Ritkán nyitjuk meg éjszaka a Private Spa-t, és ez az egyik ilyen különleges alkalom!

A Private Spa ezeken a kivételes estéken meghosszabbított nyitvatartással, 23 óráig tart nyitva, hogy a lehető legnagyobb kényelemben pihenhess. Válassz Superior és Deluxe szobatípusok közül. Ha vacsorázni szeretnél a film előtt, kérjük, jelezd ezt e-mailben az info@szechenyietterem.hu címen, és éttermünk kollégái örömmel foglalnak Önnek asztalt. https://szechenyietterem.hu/en/menu

Jegyvásárlás: https://jegyek.szechenyifurdo.hu/

Eső esetén a filmvetítést megszakítjuk, de a fürdőzés 23 óráig továbbra is lehetséges.
A CineSpa vetítések ideje alatt 21 órától csak a kültéri termál és a kültéri élménymedence tart nyitva. A beltéri medencék, az úszómedence és a szaunák zárva tartanak.