Keresés

Online jegyvásárlás

Gyakran ismételt kérdések

Miért zárta be fürdőit a BGYH?
A budapesti gyógyfürdők bezárására a 2020. november 11-én életbe lépő kormányrendelet miatt került sor, amely rendelkezik a közfürdők bezárásáról.

Az orvosi beutalóval igénybe vehető kezelések is szünetelnek?
2021. április 19-től a Széchenyi, Lukács, Paskál és Pesterzsébeti fürdőkben újra elérhetőek az orvosi beutalóval igénybe vehető gyógykezelések (orvosi gyógymasszázs, iszappakolás, vízalatti vízsugár masszázs, szénsavas kádfürdő, a komplex fürdőgyógyászati osztályokon gyógytorna, fizikoterápiás kezelések).
A kormányrendelet értelmében gyógyvizes medencefürdő szolgáltatást továbbra sem áll módunkban biztosítani.

A fürdőbezárás idején nyitva vannak-e az ivókutak, ivócsarnokok?
2021. április 19-től a Rudas és Lukács fürdők ivókútjai újra nyitva tartanak. A Lukács fürdő ivókútja minden szerdán és pénteken 11 és 18 óra között, a Rudas fürdő ivókútja minden kedden és csütörtökön 10 és 14 óra között tart nyitva.

Meddig vannak érvényben a fürdőbezárási rendelkezések? 
A kormányrendelet visszavonásáig biztosan zárva tartanak a fürdők.

A fürdőbezárás miatt mi lesz a megváltott bérletemmel? 
Vendégeink a megváltott 15 és 50 alkalmas bérleteiket az újranyitást követően folytatólagosan használhatják. A fürdőbérletek a zárva tartási idő intervallumával automatikusan meghosszabbításra kerülnek.
Az éves -, fél- és negyedbérletek érvényessége a 2020. tavaszi bezárás miatt már 2021. április 30-ig meghosszabbításra került. A jelenlegi bezárás időtartama egyelőre még ismeretlen, a bérletek érvényessége az újra nyitás időpontjának függvényében kerül majd meghosszabbításra. A 2021. évi bérletek konstrukcióiról, illetve azok áráról Társaságunk várhatóan az újra nyitást követően tud majd felelősen dönteni. Türelmüket addig is köszönjük. Tekintettel arra, hogy a bérletek várhatóan félévig felhasználhatóak lesznek, bízunk benne, hogy ez törzsvendégeink számára is megnyugtató megoldás.

A fürdőbezárás miatt mi lesz a megkezdett gyógykezelésemmel? 
Vendégeink a megszakított gyógykezeléseket az újra nyitást követően folytatólagosan igénybe vehetik.

Előre befizetett OEP-es fürdőzés, kezelés árát visszakaphatom?
Természetesen minden vendégünk visszakaphatja az előre befizetett kezelés árát.

Hol kaphatom vissza az előre befizetett kezelésem árát?
2020. november 16-tól hétfő és szerdai napokon 8:00 – 16:00 óra között a BGYH központi pénztárában lehet felvenni a befizetett és elmaradó kezelés árát. Cím: Budapest, III. kerület, Szőlő utca 38. Természetesen lehetőséget biztosítunk a kezelések árának visszafizetésére átutalással is. Kérjük, hogy a info@budapestspas.hu email címre küldje el erre vonatkozó kérését. (Ha nem rendelkezik internettel, kérjük, hogy hívja Ügyfélszolgálatunkat.) Kérjük, a visszautalás igénylésekor feltétlenül tüntesse fel a következőket: nevét, pontos címét, melyik fürdőben vette igénybe a kezelést, TAJ számát, a kúra sorszámát, bankszámlaszámát, ahová a visszautalást kéri.

Van-e határideje, ameddig jelentkeznem kell a befizetett kezelés árának visszafizetése miatt?
A visszafizetés visszaigénylésének nincs határideje.

Visszaválthatom-e az online vásárolt jegyemet? 
Az előre megváltott jegyét minden vendégünk későbbi időpontban is felhasználhatja, de ha nem tervezi azt, akkor természetesen visszaváltjuk.

Mi lesz az előre váltott belépőmmel és az ajándékutalványokkal?
Ezek érvényessége - a korábbi gyakorlathoz hasonlóan - a zárva tartási idő intervallumával automatikusan meghosszabbításra kerül.