Hírek Kíváncsi a legfrissebb hírekre? Iratkozzon fel a Budapest Gyógyfürdő és Hévizei Zrt. RSS csatornáira!

Megújultak masszázsaink

2016-04-01

Próbálja ki Ön is megújult masszázsainkat!

Megújultak masszázsaink

LEVENDULÁS ÁLOM ÉLMÉNYKEZELÉS 70’

A levendula az aromaterápia egyik legismertebb képviselője. Ez a kis lila virág harmóniát teremt az emberben, látványa és illata együtt bűvöl el mindenkit, frissít, regenerál, felüdít és nyugtat egyszerre. A Levendulás Álom nem csak egy kezelés. A masszázs során először egy atlanti sóval vegyített igazi levendula virág keverékkel végigradírozzuk a bőrét, utána egy különleges levendulás meleg olajjal végigmasszírozzuk a testét, tetőtől-talpig. A pihentető teljes testmasszázs alatt levendulapermetet, arctonikot és egy különlegesen tápláló levendulás hidratáló arckrémet is használunk, így varázsoljuk élményszerűvé a masszázst, így válik álomszerűvé a kezelés.

A Levendulás Álom élménykezelés kifejezetten ajánlott:

 • Mindenkinek, aki egy különleges, pihentető élménykezelésre vágyik

Árak

egyéni

páros

Levendulás álom élménykezelés (70’)

20.000 Ft

37.000 Ft

HARMONY AROMA MASSZÁZSOK (50’ ÉS 70’)

Az aromamasszázs napjaink egyik legkedveltebb masszázstípusa, a budapesti gyógyfürdőkben nem pusztán egy masszázs, hanem egy élménykezelés, az értékes aromákkal illatosított, meleg olajjal végzett masszázs pihenteti testét és gyógyítja a lelkét. Az aroma masszázs egy nyugodt, lassú, lágy mozdulatokkal végzett pihentető kezelés.

Az aroma masszázs kifejezetten ajánlott:

 • Első masszázsélménynek, ha Ön még nem járatos a masszázsok világában
 • Fokozott testi-lelki leterheltséggel járó időszakban
 • Alvásproblémáknál

BÓDÍTÓ JÁZMIN

A bájos fehér virág az aromaterápia egyik kedvenc alapanyaga, immunerősítő hatása közismert. Oldja a szorongást, megnyugtatja az elmét, harmonikus, elégedett gondolatokat ébreszt. Illóolaja nyugtató, stresszoldó hatású, szinte simogatja az érzékszerveinket. A jázminos aromamasszázs minden bőrtípusra ideális, de a kezelés során alkalmazott NATÚR minősítésű, magas hatóanyag tartalmú arckrém leginkább a középkorú bőr ápolószere.

RÓZSÁS HARMÓNIA

A rózsa a virágok királynője, a szépség szimbóluma. Virágának formája olyan, mint egy igazi nő: romantikus, szinte már kislányos, kacér és érzéki egyben. Értékes illóolaja bizonyítottan nyugtató, ellazulást segítő hatású, tisztítja és rugalmassá varázsolja bőrét. Minden bőrtípus számára megnyugvást nyújt, de a pirosodásra hajlamos, valamint az idősödő bőr számára kifejezetten áldásos a hatása.

CITRUSOS FRISSÍTŐ

A citrom hűsít, frissít és lelkesít. Illóolaja ápolja, nyugtatja a bőrünket, belélegezve ez a jellegzetes illat frissíti a lelkünket. Citrusos frissítő masszázsunk minden bőrtípusra ideális, de a citromolaj fertőtlenítő, pórusösszehúzó hatása leginkább a fiatal bőr ápolószere.

Figyelem! A kezeléshez magas hatóanyag tartalmú citrusos kozmetikumokat használunk, ezért közvetlenül masszázs után kerülje az erős napfényt és a szoláriumozást!

VETIVER

A kifejezetten férfiaknak ajánlott kezelés fő vezető illata és hatóanyaga a vetiver. A Jáváról származó indiai fűféle növeli a belső erőt, fokozza a vérkeringést. Illata füstös, fás, hasonlít az esőáztatta erdő illatára. A vetiver nyugtató és keringésfokozó hatásokkal bír, ezért segíti az ellazulást, oldja a stresszt, valamint kitűnően alkalmazható izom- és ízületi fájdalmak esetén is.

A 70 perces harmony aroma élménykezelések során magas hatóanyag tartalmú arctonikot és hidratálókrémet is használunk, valamint a teljes testmasszázst talp-, arc- és fejmasszázzsal egészítjük ki!

Árak

Harmony aroma élménykezelés

egyéni

páros

50 perces

14.000 Ft

25.000 Ft

70 perces

17.000 Ft

31.000 Ft

ROYAL TERMÁL MASSZÁZSOK (50’ ÉS 70’)

Napjainkban a mozgásszervi panaszok egyre több embert érintenek, a tünetek már egész fiatal korban kezdődnek. Ritkán találkozunk olyan emberrel, akinek semmije sem fáj. A kialakulóban lévő, vagy a már állandósult ízületi bántalmakra enyhülést hozhat egy alapos masszázs. A termál masszázst svéd fogásrendszer jellemzi. Kezelés közben a masszőr erőteljesebb, lendületes mozdulatokkal dolgozik. Felméri az izomzat állapotát, kitapintja a fájdalmas pontokat és ezeket figyelembe véve állítja fel az egyénre szabott kezelést. A simító, dörzsölő, gyúró mozdulatok professzionális alkalmazása által már masszázs közben érezzük a hatást, izmaink feszülése csökken, testünk fájdalma enyhül.

A termál masszázs kifejezetten ajánlott:

 • Fokozott fizikai leterheltséggel járó időszakban
 • Nem gyulladásos ízületi- és izom fájdalmaknál
 • Regenerálódásra, pihenésre, izomlazításra

ROYAL TERMÁL MASSZÁZS

A royal termál masszázs a termálfürdőzés tökéletes kiegészítője. Erősebb fogásrendszerű masszázs, svéd alapokkal, olyan vendégeink részére, akik az átgyúrósabb jelleget igénylik a kezelés közben

ROYAL TERMÁL EXTRA MASSZÁZS

A royal termál masszázs terápiás változata, ahol a gyógyító hatás fokozása kedvéért a masszázst követően különlegesen erős gyógyhatású, kecskevajból készült ízületi gyógybalzsamot ken fel a masszőr az érintett fájós területre, ezzel fokozva a masszázs fájdalomcsillapító hatását.

A 70 perces termál élménykezelések teljes testmasszázst, frissítő talp-, arc- és fejmasszázst is tartalmaznak!

Árak

 

egyéni

páros

Royal termál masszázs (50’)

15.000 Ft

27.000 Ft

Royal termál extra masszázs (50’)

16.000 Ft

29.000 Ft

Royal termál masszázs (70’)

18.000 Ft

33.000 Ft

Royal termál extra masszázs (70’)

19.000 Ft

35.000 Ft

Hasznos tudnivalók

Zavartalan pihenése érdekében összeállítottunk Önnek egy rövid tájékoztatót, melyben hasznos információkat olvashat masszázskezeléseinkről:

 • Felhívjuk kedves Vendégeink szíves figyelmét, hogy a kezelés előtt 40 perccel érkezzenek a fürdőbe, hogy legyen elegendő idő a jegy átvételére, zuhanyozásra, átöltözésre.
 • Törölköző használata külön térítés ellenében lehetséges.
 • Kérjük, hogy 5 perccel korábban érkezzen kezeléseinkre, hogy kényelmesen, nyugodtan indulhasson a pihenése. Késés esetén kénytelenek vagyunk rövidebb kezelést végezni, mivel az Ön után következő vendég masszázsidejét nem tudjuk módosítani.
 • Kezelése előtt kérjük zuhanyozzon le! Önnek is kellemesebb tisztán, frissen átadnia magát a masszázs élvezetének
 • 16 év alatti gyermek masszázskezelésen nem vehet részt, mivel izomzatának állapota erre még nem alkalmas.
 • 16 és 18 év közötti vendégeink részére rövid részmasszázsokat ajánlunk.

Egészsége védelmében felhívjuk figyelmét, hogy kezeléseinket az alábbi esetekben nem áll módunkban elvégezni:

 • Terhesség bármely szakasza
 • Lázas megbetegedés
 • Visszér (lábkezelés esetén)
 • Menstruáció
 • Daganatos betegségek bármely szakasza
 • Előrehaladott csontritkulás
 • Bármely fertőző betegség
 • Bármely bőrbetegség
 • Bármely akkut gyulladásos megbetegedés
 • Szívproblémák (Ha Önnek pacemakere van, vagy érzékeny műtéti területe, kérjük, konzultáljon kezelőjével!)
 • Kezeletlen magas vérnyomás

Termál masszázsaink a svéd fogásrendszeren alapulnak. A masszírozás teljes testen történik. Amennyiben nem kéri valamely testrész masszírozását (például: belső combok), kérjük, jelezze masszőrének a masszázs kezdete előtt.

Kellemes pihenést kívánunk!

Közlemények

Elmarad a fürdőorvosi rendelés, 2017-12-11
Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy dr. Mayer Zsuzsanna rendelése 2017. december 13-án elmarad. ...

Elmarad a fürdőorvosi rendelés, 2017-12-11 Bezárás

Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy dr. Mayer Zsuzsanna rendelése 2017. december 13-án elmarad. Köszönjük szíves megértésüket!

Nem üzemel a kaszkád szauna, 2017-10-31
Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy a termál részleg kaszkád szaunája 2017. november 2-án műszak...

Nem üzemel a kaszkád szauna, 2017-10-31 Bezárás

Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy a termál részleg kaszkád szaunája 2017. november 2-án műszaki okok miatt nem üzemel. Köszönjük megértésüket!

Szombati napokon korábban zár az uszoda, 2017-03-06
Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy az uszoda szombatonként 06:00 - 21:45 között áll rendelkezés...

Szombati napokon korábban zár az uszoda, 2017-03-06 Bezárás

Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy az uszoda szombatonként 06:00 - 21:45 között áll rendelkezésükre rendezvény miatt. Köszönjük megértésüket.